- beurs forum -
Epiq
forum home / Euronext Brussel / Epiq / 
Geef hier uw reaktietitel:
Geef hier uw reaktie:

Onder welke naam of alias wenst u dit te posten?
Geef de eerste letter van de naam hierboven: (niet nodig indien ingelogd)

Type de twee woorden: (niet nodig indien ingelogd)
WPA vergelijking

""Qua winst per aandeel halen beiden op een euro basis gelijkaardig resultaten (H1 2007). Opvallend is dat EPIQ ongeveer tien keer de omzet draait van van PP, maar dat de procentuele marges een peulschil zijn wanneer we dit vergelijken met PP. Grote verschil tussen de twee is de balansstructuur die in het geval van PP bulkt van de cash en met dus een liquiditeitsratio om U tegen te zeggen. De balans van EPIQ leert mij dat hier helemaal geen sprake is van bij deze OEM'er. De lopende leningen overtreffen er de cash & cashequivalenten. De afwezigheid van deze troef wordt immers weerspiegeld door het negatief financieel effect (Financial income/costs).""

EPIQ heeft nog niet ontgoochelt misschien? Dit telt al direct in verwachtingswaarde en vertaalt zich in een hogere KW Aan 2,4 zou Payton een KW van 10 hebben. EPIQ heeft een PE van 14 aan 3,0. Verder is het een Belgisch bedrijf dat beter bekend zou moeten zijn voor de Belgische belegger.


username:mw
tijdstip:2007.08.21 - 21h43m59
netto +81%

Epiq (Euronxt:EPI) kwam gisteren met cijfers over het eerste halfjaar. De electronicagroep uit Tessenderlo is actief in design en fabricage van electronische componenten. De nettowinst over het eerste halfjaar was 2,6 miljoen euro oftewel 11 eurocent per aandeel. Het aandeel steeg vandaag tot 3.03 euro.

username:mw
tijdstip:2007.08.21 - 21h21m45